Om os

Sushiya slog dørene op i juni 2003. Indehaver Camilla Borg Skouboe, som har boet i Japan, i en årrække, hvor hun har læst japansk på univeristet, havde længe drømt om at åbne sit eget sushi sted efter at have arbejdet med sushi sideløbende med sit studie. Wokaway åbnede i maj 2009 efter utallige forespørgsler på varm sund mad med masser af grønsager. I 2013 blev Sushiya og Wokaway flettet sammen, så man nu kan handle både sushi, wok og sticks på samme tid.

Sushiya bruger for så vidt muligt kun japanske varer som vi får leveret fra vores leverandør gennem mere end 10 år, JFC i Tyskland. Vores sushiris er af mærket Nishiki og er de bedste på marked. Vores tun er af arten “yellowfin tuna” og er ikke truet af udrydning. Den er fanget på line og med al respekt for naturen. Vores laks er norsk opdræt og der er 100 % spotbarhed hvilket garantere at der ikke er farer for parasitter. ALt fisk til sushi skal fryses ved -20 grader i min 24 timer. Denne procedure følger Sushiya selvfølgelig.

Hos Wokaway er alle vores saucer 100 % hjemmelavet. Kødet er fra egen slagter, Charcuteriet. VOres grønsager får vi direkte fra grøntorvet med Farmers Market. Vi snitter friske grønsager hverdag, som bruges i alle vores wokretter.